MENY menu

De är nominerade till Ekogalan 2014

Den 30 januari är det dags att utse några av de främsta företrädarna för ekobranschen till vinnare i fem olika priskategorier på Ekogalan, som genomförs i samband med Ekowebs marknadsseminarium på Grand Hôtel i Stockholm.

Ekogalan genomförs för tredje gången och priser ska delas ut till Årets Ekorådgivare, Årets Ekoföretag, Årets Garant Ekostjärna, Årets Ekoproducent samt Årets Mylla till Hylla. I varje prisgrupp är tre aktörer nominerade.

- Under Ekogalan vill vi, tillsammans med några av branschens största aktörer, sätta de bästa företrädarna för den ekologiska sektorn i rampljuset. De nominerade är alla, var och en på sitt sätt, föregångare och marknadsutvecklare som starkt har bidragit till att lyfta ekologiskt och detta vill vi uppmärksamma, säger Cecilia Ryegård, från Ekoweb.

Två av de nominerade, i kategorierna Årets Ekoföretag och Årets Garant Ekostjärna, sitter i Ekologiska Lantbrukarnas styrelse! Det är Ragnarssons (Gun Ragnarsson) och Wästgotarna (Anders Lunneryd). Grattis!

Här hittar du de nominerade och motiveringarna. Vinnaren utses av en jury och offentliggörs på Ekogalan den 30 januari 2014

Bli medlem i Ekologiska Lantbrukarna


"Ekologiska Lantbrukarna påverkar politiken så att vi ekobönder kan få bättre ekonomi på gårdsnivå, därför är jag medlem."

Bengt Edsgård KRAV-grisbonde

KONTAKTA OSS

Ekologiska Lantbrukarnas kansli
nås på telefon 010-750 08 55 eller
via mail kansliet@ekolantbruk.se

TELEFONTIDER

Måndag: stängt
Tisdag: 8-12
Onsdag: 8-12
Torsdag: 8-12
Fredag: stängt

POSTADRESS

Ekologiska Lantbrukarna
C/o KRAV Ekonomisk förening
Box 1037
751 40 Uppsala

OBS ej paket!
Kontakta kansliet för
mer information.